Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/hajakods/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

KONTAKT

Ingenjörsgatan 9
411 19 Göteborg
[email protected]
070-2190852

V40 Besök hos Frillesåsskolan

Den här veckan har vi besökt Frillesåsskolan och flera härliga pedagoger som vill lära sig att programmera med hjälp av micro:bit. Vissa av pedagogerna träffade vi redan förra terminen, men flera ansikten var nya och spannet på pedagoger var än större än senast vi var på plats. Beroende på årskurs i Frillesåsskolan så har alla elever antingen Ipads eller datorer vilket gör att det blir lite pill i början innan vi riktigt kommer igång eftersom alla har olika uppstartsprocesser.

Vi hann igenom flera olika övningar med fokus på att komma igång och känna sig bekväm med micro:bit dels som hårdvara men även i deras program så att alla som var med skulle våga testa på att ha en egen lektion i sina respektive klasser.- vi får följa upp nästa gång och se hur många som genomfört lektioner på egen hand!

Ses igen i nästa vecka!

//Haja kod

Haja kod logo

OM OSS

HAJA KOD introducerar programmering och digitalt skapande för barn och vuxna.

KONTAKT

Ingenjörsgatan 9
411 19 Göteborg
[email protected]
031-799 29 04

Haja kod logo

© Copyright 2020

Sommarläger för barn!

Delta på Code Summer Camp som Linköping Science Park anordnar! Årets stora händelse för programmeringsintresserade barn. Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos killar och tjejer oavsett förkunskaper. I år kör vi online!

Läs mer