Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/hajakods/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

KONTAKT

Ingenjörsgatan 9
411 19 Göteborg
[email protected]
070-2190852

Besök nummer 2 & 3 på Särö skola

Den här veckan fick vi en härlig start med event på Särö skola både under måndagen och tisdagen. Särö skola valde det grundläggande tillfället för 3 olika klasser (2 halvklasser och 1 helklass). Upplägget var detsamma och utgick från samma övningar, men blir alltid lite anpassat efter klassens tidigare erfarenhet och kunskap. Samtliga workshops kördes på datorer vilket kan vara en fördel då många barn är otåliga och vill att överföringen av koden till micro:biten skall gå snabbt!

Vi pratade mycket om variabler och tärningar skapades i massor innan workshopsen hann avslutas! Tack för supertrevliga dagar, nästa gång vi kommer ut till er blir det fokus på lärarna och användning av micro:bit inventors kit för att bygga på kunskapen och även repetera ellära!

 

Ha en härlig fredag!

 

//Haja kod

Haja kod logo

OM OSS

HAJA KOD introducerar programmering och digitalt skapande för barn och vuxna.

KONTAKT

Ingenjörsgatan 9
411 19 Göteborg
[email protected]
031-799 29 04

Haja kod logo

© Copyright 2020

Sommarläger för barn!

Delta på Code Summer Camp som Linköping Science Park anordnar! Årets stora händelse för programmeringsintresserade barn. Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos killar och tjejer oavsett förkunskaper. I år kör vi online!

Läs mer