Intro till programmering för företag

Vad är Webbutveckling?
Webbutveckling sammanfattar flera olika tekniker som används när man bygger webbplatser dvs hemsidor. Webbutveckling är ett väldigt brett samlingsnamn och innefattar b la tekniker som kan bygga frontend, backend och koppling till databaser. Vanliga tekniker som används är HTML, CSS och Javascript som brukar kallas för grunden i Webbutveckling.

Det här är en intensiv klass som körs under en hel dag eller två och syftet är att lära sig att förstå den digitala världen. Under kursens gång kommer du att få gå igenom alla olika stegen i ett webbprojekt – design, byggstadiet, testning och publicering. Under klassens gång är alla deltagare programmerare. Ni kommer att använda riktiga verktyg, plattformar, metoder och tekniker. Ni kommer också få en förståelse för det tekniska ekosystemet bakom webbsidor och appar. Efter kursens gång så kommer du ha en bättre förståelse för vad programmering är, hur man enklare kan förstå vad en programmerar gör och enklare kunna delta i tekniska diskussioner.

Vi erbjuder två olika workshops i Webbutveckling med olika tidsåtgång för att passa ert schema. Om ni är intresserade av annat upplägg så kontakta oss så kan vi skräddarsy något för just er organisation.

Kurs upplägg
Tid: Heldag
Tema: Bygga din egna hemsida med HTML och CSS.

Tid: 2 heldagar
Tema: Bygga din egna hemsida med HTML, CSS och Javascript.

Vi ger pris på förfrågan – skicka ett mail till a[email protected] eller slå en signal på 070-219 08 52 så ser vi till att hitta något som passar er!

Utrustning:

  • Egen dator
  • Ipad fungerar INTE för den här kursen.

Vem är kursen till för?

Den här kursen är till för alla som känner att de har en fördel av att lära sig mer om den digitala världen och programmering. Den här kursen är för nybörjare!

Den här kursen brukar vara särskilt populär hos företag som vill öka kompetensen inom den digitala världen och grundläggande programmering.

Haja kod logo

OM OSS

HAJA KOD introducerar programmering och digitalt skapande för barn och vuxna.

KONTAKT

Ingenjörsgatan 9
411 19 Göteborg
[email protected]

Haja kod logo

© Copyright 2020