Om oss på Haja kod

Haja kod grundades 2017 av Amelie Hellners Johnson och Kim Jansson. Båda grundarna har en bakgrund inom webbprogrammering och utbildning inom programmering. Idéen till Haja kod föddes redan 2016 när kravet att införa programmering i skolan röstades igenom. Idag har vi en organisation som hjälper alla som har ett intresse för programmering att lära sig mera, både barn och vuxna är återkommande på våra föreläsningar.

Haja kods drivs helt enkelt av ett enda syfte – att deltagarna ska Haja kod!

Amelie Hellners Johnson

Amelie Hellners Johnson har en utbildning i ekonomi från Lunds Universitet och ett förflutet i Bankvärlden i London. Amelie började koda för drygt fem år sedan och är nästan helt självlärd.

Kim Jansson

Kim har 15 års erfarenhet av webbprogrammering och har hunnit med att skapa både hemsidor och appar till kunder på sin nuvarandra byrå HAJ AGENCY.

Benjamin Bengtsson

Benji är en av våra föreläsare. Han brinner för att förklara komplexa problem på ett enkelt sätt och bygger hemsidor när han inte är ute hos kunder och föreläser. För att beskriva Benji på ett enkelt sätt – han är en go gubbe!

Mattis Abrahamsson

Mattias är en annan av våra super studenter som hjälper till ute på Workshops. Liksom Levi läser han sitt sista år på NTI och har hunnit lära sig massor inom webbuteckling, php, javacript och Java

Levi Sunesson

Levi är en av våra studenter som brinner för programmering och att hjälpa andra. Levi läser själv sista året på NTI i Göteborg där han fått lära sig flera olika programmeringsspråk.

Varför är detta viktigt?

Idag tillbringar en vuxen ca 5 tim online varje dag och våra barn nästan lika mycket. Därför är det viktigt att lära sig förstå hur datorer och programmering fungerar. Många viktiga samhällsfunktioner är beroende av teknik och programmering och i framtiden kommer alla att vara det – därför är det viktigt att förstå hur teknikerna fungerar.

Utveckling

Det bästa med programmering är att både barn och vuxna utmanar sig själva och lämnar alltid våra workshops med ny kunskap.

Logiskt tänkande

Barn och vuxnas logiska tänkande stimuleras av programmering, testa du med!

Ha roligt!

Det bästa av allt är att våra workshops innehåller mycket skratt – testa du med!
Haja kod logo

OM OSS

HAJA KOD introducerar programmering och digitalt skapande för barn och vuxna.

KONTAKT

Ingenjörsgatan 9
411 19 Göteborg
[email protected]

Haja kod logo

© Copyright 2020