Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/hajakods/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

KONTAKT

Ingenjörsgatan 9
411 19 Göteborg
[email protected]
070-2190852

V51 En av våra mest intensiva veckor i år!

Oj, var ska vi börja?! Vi har träffat så mycket härliga elever och lärare under veckan så vi har nästan svårt att alla isär vem vi träffade var! Den här veckan har vi hunnit besöka Frillesåsskolan 3 gånger. 2 gånger träffade vi elever i årskurs 9 som fick en introduktion till programmering, microbit och hur vi kunde koppla in hörlurar och högtalare till en micro:bit. Krokodilklämmorna är att inte att förglömma när vi vill att microbiten skall spela musik!

Vi har besökt årskurs 6 i Iseråsskolan som visade sig vara riktiga musikgenier och flera av eleverna skapade egna låtar och hade inga problem att återskapa Aviccis superhits “Wake me up”

Vi hann även med besök i både Fjordskolan (3 tillfällen) samt ett sista avslutade tillfälle för lärarna i Kullaviksskolan. Tack för en härlig vecka!!

Haja kod logo

OM OSS

HAJA KOD introducerar programmering och digitalt skapande för barn och vuxna.

KONTAKT

Ingenjörsgatan 9
411 19 Göteborg
[email protected]
031-799 29 04

Haja kod logo

© Copyright 2020

Sommarläger för barn!

Delta på Code Summer Camp som Linköping Science Park anordnar! Årets stora händelse för programmeringsintresserade barn. Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos killar och tjejer oavsett förkunskaper. I år kör vi online!

Läs mer